Finančná gramotnosť je slabá Čo všetko človek (ne)vie o svojich peniazoch? - Baláž, Vladimír
Obsahové vymedzenie pojmu finančná gramotnosť. Finančná gramotnosť v USA. Porovnanie správania sa ľudí s rozličným stupňom finančnej gramotnosti. Muži, ženy a peniaze. Absencia prieskumu finančnej gramotnosti na Slovensku.