Predstaviteľka najvýznamnejších tradícií a rozvoja ekonomického myslenia a vedy na Slovensku - Hvizdoš, Ladislav
Interview s rektorom EU v Bratislave prof. Ing. Vojtechom Kollárom, PhD., pri príležitosti 65. rokov od jej vzniku. Najhlavnejšie etapy vývoja EÚ od vzniku po dnešok. V súčasnosti sa vyučuje formou akreditácie. Vytvorenie náročného konkurenčného prostredia. Nebývalý záujem o štúdium v cudzích jazykoch. Komplex opatrení orientovaných na zvyšovanie kvality vo vnútri univerzity. Začlenenie vedecko-výskumnej činnosti do sústavy kvality. Budúcnosť univerzity z pohľadu rektora.