Kvalita výchovy a vzdelávania na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Hontyová, Kajetána
Zabezpečovanie kvality pedagogického procesu a napĺňanie požiadaviek kladených na ekonomické vzdelanie vo výchovno-vzdelávacej oblasti. Uplatňovanie kreditového systému štúdia. Prehľad akreditovaných študijných programov EU v Bratislave - číselník UIP MŠ.