Alternatívy globalizácie - Lysák, Ladislav
Definície globalizácie. Historické korene globalizácie. Dominantné subjekty globalizácie. Pozitíva a negatíva globalizácie. Alternatívy globalizácie. Globalizácia a neoregionalizácia.