Monte Carlo simulačná štúdia pre metódu ANOVA v systéme SAS - Bohdalová, Mária
Vymedzenie kvantitatívnych modelov. Charakteristika simulácie. Parametrické a neparametrické metódy v štatistickej teórii. Podstata simulačnej metódy Monte Carlo.