Investície na podporu zamestnávania
V novembri 2005 Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR predstavilo pilotný projekt podpory zamestnávania znevýhodnených skupín prostredníctvom paušálneho príspevku. Nová výzva v dvoch oblastiach. 1. Podpora vytvárania pracovných miest pre mikro a malých zamestnávateľov, samosprávy, mimovládny a neziskový sektor, 2. Podpora vytvárania pracovných miest v chránených dielňach a pracoviskách. Práce v lese bez tvorby zisku. Projekt Pracovísk prvého kontaktu (tzv. Front Office).