Životné prostredie očami inšpektorov - Štefánek, Michal
Informácia o činnosti Slovenskej inšpekcie životného prostredia za rok 2005. Životné prostredie patrí medzi naše najväčšie priority a preto by sme ho mali chrániť. Porušovanie právnych predpisov v oblasti životného prostredia. Znečisťovatelia vody. Ochrana ozónovej vrstvy. Pohonné hmoty a odpad. Podnety od občanov. Biologická bezpečnosť. Odbory integrovaného povoľovania a kontroly.