Reformy trhu práce v EÚ - Rievajová, Eva
Európska stratégia v oblasti trhu práce. Reformy trhu práce v EÚ. Štyri piliere stratégie zamestnanosti: I. zlepšenie zamestnateľnosti, II. rozvoj podnikania - zdokonaľovanie podnikateľského prostredia, III. podpora prispôsobivosti podnikov a ich zamestnancov, IV. posilnenie politík rovnakých príležitostí. Lisabonská stratégia obnovy hospodárstva.