Medový motúzik hostí nepritiahne - Krútky, Peter
Samosprávy inventarizujú skúsenosti z projektov rozvoja cestovného ruchu. Subjekty zainteresované v cestovnom ruchu by sa mali pripraviť na inovačné trendy a rýchlu reakciu na dopyt, lebo ináč neobstoja v silnom konkurenčnom prostredí. Iniciatívy sa chytajú väčšinou mestské a obecné samosprávy. Súkromný sektor nemá zatiaľ v cestovnom ruchu silné podnikateľské subjekty. Brzdy cestovného ruchu. Umenie vytvoriť dobrý projekt. Čerpanie financií z eurofondov.