Vysoký záujem, ale aj konkurencia - Hvizdoš, Ladislav
Interview s doc. Ing. Štefanom Čarnickým, PhD., dekanom Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave so sídlom v Košiciach. Udomácnenie sa ekonomického vysokoškolského vzdelávania v Košiciach. Z histórie Podnikovohospodárskej fakulty. Konkurenčné prostredie tejto fakulty. Prepojenie fakulty na podnikovú sféru. Spolupráca v zahraničnom externom prostredí. Rozvíjanie vedeckovýskumnej činnosti. Profesie, pre ktoré fakulta pripravuje absolventov. Mobilita študentov a učiteľov. Štruktúra učiteľského zázemia.