Malé alebo veľké skupiny? - Adamková, Hana, 1969-
Charakteristiky pracovnej skupiny, kde zamestnanec trávi významnú časť pracovného dňa, výrazne ovplyvňujú nielen jej interné fungovanie, ale aj externý efekt. Kvalita skupiny. Ringelmanov efekt. Veľkosť skupín - malé a veľké skupiny. Nevýhoda veľkých skupín.