Analýza rozptylu a systém SAS - Stankovičová, Iveta
Analýza rozptylu (ANOVA) ako štatistická metóda vhodná na vyhodnocovanie experimentálnych údajov. Analýza rozptylu v systéme SAS. Určenie efektov v analýze rozptylu v systéme SAS. Viacnásobné porovnávania.