Využitie predajno-kúpnej parity pri stanovení spravodlivej ceny opcie na akciu - Úradníček, Vladimír
Ilustrácia možnosti aplikácie predajno-kúpnej parity pre stanovenie spravodlivej ceny opcie na akciu SAP. Úlohy uvedeného typu môžu riešiť študenti študijného programu Financie, bankovníctvo a investovanie v rámci predmetu Finančná matematika s pomocou softvérového produktu MS Excel, pri požívaní reálnych dát z internetových stránok chicagskej burzy (CBOE) a http://finance.yahoo.com.