Knižný biznis na Slovensku - Záborský, Ján
Z obsahu: Hľadanie strateného knižného trhu. Záujem Slovákov o knihy. Ani bestseller nemá vopred vyhrané. Od edičného plánu po marketing. České knihy tvoria štvrtinu slovenského trhu. Knihy predávajú doplnkové služby, ale i cena. Klub alebo hypermarket.