Vzdelávanie na celý život - Porvazník, Ján
Centrum ďalšieho vzdelávania EU v Bratislave (CĎV EU) (1990) je integrálnou súčasťou Ekonomickej univerzity v Bratislave. Poslanie Centra v rámci ďalšieho ekonomického a manažérskeho vzdelávania občanov. Ocenenie vysokej úrovne ďalšieho vzdelávania zahraničnými partnermi Centra. Zapájanie sa Centra do medzinárodných a národných projektov a výskumných úloh - ocenenie viacerými certifikátmi. Klub ekonómov EU a Klub absolventov CĎV EU ako neziskové, dobrovoľné združenia pri EU a ich ciele.