Ako podnikať
Z obsahu: Veľké firmy čakajú na daňový mostík. Medzinárodné účtovné štandardy - kto musí účtovať podľa IAS/IFRS. Efektívny predajca - lacnejšia ponuka. Daňové priznanie 2005 (právnické osoby). Zmeny v zdaňovaní právnických osôb. Zdanenie príjmu zo zahraničia. Predaj zdedeného bytu a daň z príjmu.