Použitie kanonickej korelačnej analýzy pri riešení závislosti ukazovateľov veľkosti potravinárskych priemyselných podnikov SR - Vojtková, Mária, 1966-
Kanonická korelačná analýza ako viacrozmerná štatistická metóda, ktorá sa nachádza na rozhraní medzi faktorovou analýzou a viacnásobnou regresnou a korelačnou analýzou. Ciele a použitie kanonickej korelačnej analýzy. Výsledky kanonickej korelačnej analýzy.