Úverový boom vydržal aj vlani - Kláseková, Martina
Peňažné ústavy už tretí rok vykazujú vysoké rasty úverov obyvateľstvu. Porovnanie niektorých bánk v oblasti poskytovania úverov. Korunové úvery obyvateľstvu na Slovensku. Dynamika rastu úverov na bývanie. Silný rast v spotrebnom úverovaní koncom roku 2005. Úrokové podmienky pri čerpaní úverov.