Globalizácia optikou etiky a vzdelávania - Trenčianska, Elena
Rozhovor s doc. Ing. Elenou Trenčianskou, CSc., členkou Správnej a vedeckej rady Ekonomickej univerzity v Bratislave. Problematika etického správania sa v súčasnom ekonomickom živote. Princípy etiky a etikety v rámci procesu globalizácie. Vzrastajúci význam etiky v živote veľkých i malých firiem. Význam etických kódexov v národných i nadnárodných firmách.