Nezaspíme na vavrínoch - Vanková, Soňa
Folklórny súbor Ekonóm pri Ekonomickej univerzite v Bratislave - jeho história a súčasnosť. Pri príležitosti 65 -tich rokov vysokoškolského ekonomického vzdelávania na Slovensku.