Data mining a metóda GUHA - Žežula, Ivan
Pojem metóda GUHA (General Unary Hypotheses Automation), známa aj pod názvom 4-ft-Miner. Kvantifikátor ako binárna funkcia hodnotiaca pravdivosť hypotézy. Implikačné kvantifikátory. Asociačné a korelačné kvantifikátory.