Obchodom proti drogám - Pressburg, Adrian Peter
Spojené štáty sa pokúšajú vytláčať v Kolumbii nelegálny biznis s drogami. USA podpísali koncom februára 2006 s Kolumbiou dohodu o voľnom obchode. Voľné obchodovanie s legálnymi komoditami a službami by malo potlačiť nelegálny biznis s drogami. Vojenská pomoc Kolumbii. Všetka štedrá podpora Kolumbii má slúžiť na boj proti drogovým kartelom. Kritici uvoľnenia obchodu. Ako sa vymaniť z chudoby.