Problematika rozsahu verejného sektora v ekonomike Slovenskej republiky - Vološinová, Darina
Hodnotenie rozsahu verejného sektora, konkretizovanie použitia niektorých vybraných metód kvantifikácie veľkosti verejného sektora v ekonomike SR. Nadviazanie na teoretické závery prof. Františka Kosorína publikované v práci Prínos systému národných účtov k racionálnemu rozhodovaniu.