Úlohy vrcholového manažmentu v oblasti informačných systémov podnikov - Čarnický, Štefan
Vymedzenie kľúčového rozhodnutia vrcholového manažmentu v oblasti informačných systémov a informačných technológií (IS/IT) a poukázanie na možnosti zabezpečenia realizácie týchto rozhodnutí v podnikovej praxi. Dôležitým problémom v oblasti IS/IT je návratnosť investícií vložených do tejto oblasti. Vymedzenie kľúčových rozhodnutí, ktoré musí prijať vrcholový manažment v oblasti IS/IT, aby sa dosiahol úspech.