Možno to bude Big BenQ - Kováč, Pavel
Mobilné telefóny s novou značkou BenQ-Siemens na trhu. Spojenie nemeckej značky Siemens s taiwanským BenQ. Ako vznikla značka BenQ. Krátka história spoločnosti Acer na výrobu spotrebnej elektroniky. Obchod so Siemensom na posilnenie pozícií spoločnosti Acer na európskych trhoch s mobilnými telefónmi.