Vypredaná Bratislava, nabudené regióny - Sedlák, Miro
Stav na slovenskom trhu s nehnuteľnosťami. Budúcnosť trhu nehnuteľností. Dopyt po drahých nehnuteľnostiach je veľký nielen na Slovensku, ale v celej strednej a východnej Európe. Stúpanie cien, pokles výnosu. Nízka transparentnosť slovenského trhu s nehnuteľnosťami. Bratislavské dokončené realitné projekty už nových investorov majú. Teraz majú šancu regióny. Šance pre banky.