Preventívne proti závislosti - Šlosár, Rudolf
Od 1. februára 1998 zriadené Centrum protidrogových a poradenských služieb na EU v Bratislave. Sídlo Centra - Katedra pedagogiky Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Cieľ, poslanie a aktivity Centra.