Model normálneho polo-normálneho rozdelenia stochastickej produkčnej hranice - Covaci, Štefan
Analýza technickej efektívnosti poľnohospodárskych podnikov na Slovensku. Použitie Cobb-Douglesovej produkčnej funkcie na odhad úrovne technickej efektívnosti. Štatistické preukázanie rozdielov v priemernej úrovni technickej efektívnosti medzi veľkostnými skupinami poľnohospodárskych podnikov.