Kolektívne vyjednávanie - Jendrálová, Anna
Pokračovanie z č. 2/2006. Platnosť, účinnosť a záväznosť kolektívnej zmluvy. Rozšírenie záväznosti a ukladanie kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa. Postup pri uzatváraní kolektívnej zmluvy. Kolektívne spory (štrajk).