V kongresové turistice nám vlak neujel - Pecho, Miloslav
Kongresová turistika ako najstabilnejší článok cestovného ruchu. Význam kongresovej turistiky z rôznych pohľadov. Faktory ovplyvňujúce rozvoj kongresovej turistiky. Najpríťažlivejšie destinácie pre kongresovú turistiku. Usporiadanie medzinárodných kongresov ako významný cieľ nielen pre podnikateľov ale aj pre štátne orgány. Kvalita doplnkových služieb. Olympiáda cestovného ruchu v r.2006 v Prahe.