Stabilizácia v nedohľadne - Hýbl, Radovan
Stabilizácia systémov daní a poistných odvodov nie je iba problémom Slovenskej republiky, ale aj ostatných krajín EÚ, a platí to aj po zásadných zmenách daňovej a poistnej legislatívy od 1. januára 2006. Zásadné zmeny ku ktorým došlo v oblasti daňového a poistného systému od 1. januára 2006. Závažné zmeny, ktoré nastali za hranicami Slovenska. Komplexné zmeny vo vyspelých západných krajinách EÚ.