Zákazník je nepoučiteľný tvor - Hinková-Dibarborová, Andrea
Výsledky prieskumu spotrebiteľského povedomia s názvom Som európsky spotrebiteľ ? Najčastejšie porušovanie práv spotrebiteľov. Najčastejší porušovatelia práv spotrebiteľov. Nedostatok informácií o tom, ako postupovať pri reklamáciách. U koho si má spotrebiteť uplatňovať reklamáciu, stanovený čas na vybavenie reklamácie. Záručná doba na spotrebné tovary.