Dokážu prežiť - Košťál, Daniel
Aj napriek zvyšujúcej sa konkurencii veľkoplošných predajní na slovenskom trhu pribudli vlani ďalšie podnikové predajne. Výhody podnikových predajní. Akcie na podporu predaja. Najviac zákazníkov majú zo staršej a strednej generácie. Budúcnosť podnikových predajní nie je ohrozená. Podnikové predajne prinášajú výrobcovi dôležité informácie.