Slovensko má logistický potenciál - Brezovský, Jozef
Vývoj hospodárstva a infraštruktúry prilákal na slovenský trh množstvo zahraničných spoločností v oblasti obchodu a výroby. Tieto majú požiadavky na kvalitné skladovacie a distribučné priestory, čím vplývajú na výstavbu nových moderných logistických centier. Dominujú veľkí hráči. Nové logistické centrá v okolí Bratislavy. Logistické parky na Slovensku.