Legislatíva vo vodnom hospodárstve - Abaffy, Dušan
Príspevok obsahuje Zákon o vodách č. 364/2004 Z.z., ktorý nadobudol účinnosť 1. júla 2004 a všeobecne záväzné právne predpisy - vyhlášky /č. 433/2005 Z.z. O využívaní hydroenergetického potenciálu vodných tokov, č. 457/2005 Z.z. O náležitostiach manipulačného poriadku, č. 458/2005 Z.z. O výkone odborného technicko-bezpečnostného dohľadu nad vodnými stavbami a o výkone technicko-bezpečnostného dozoru/. Súčasťou príspevku je aj informácia o Zákone č. 666/2004 Z.z. o ochrane pred povodňami a vyhlášky vyplývajúce z tohto zákona z 8. augusta 2005.