Kvalita jako funkce HRM - Farkašová, Viera
Predpoklady na dosiahnutie komplexného riadenia kvality (TQM). Funkcie riadenia ľudských zdrojov (human resource management): organizačný a personálny rozvoj, pracovná atmosféra zameraná na kvalitu, motivačný systém. Riadenie ľudských zdrojov a jeho funkcia napomáhať celkovej úrovni riadenia kvality tým, že zabezpečuje podporné procesy.