Dopady trendů IS/ICT na organizace - Voříšek, Jiří
Hlavné trendy v informačných a komunikačných technológiách. Dopady na užívateľské organizácie. Dopady trendov IS/ICT na dodávateľské organizácie. Postupný prechod od produktov k službám. Zdražovanie údržby softvéru a orientácia na outsourcing aplikácií. Dopady trendov na výuku na univerzitách a na využívanie technologických profesií.