Podnikateľské riziká z chybného pracovného štýlu - Burák, Emil
Obchodné príležitosti a spoločenské udalosti. Alkohol na pracovisku. Odmietanie asertívnosti medzi podnikateľmi. Pravidlá asertívneho správania sa. Asertívna kritika.