Etický a sociálny audit - Putnová, Anna
Snaha o zlepšovanie takých faktorov, ktoré nemajú v ekonomických ukazovateľoch svoju kategóriu, ale sa významne podieľajú na prosperite firiem. Presadzovanie etických princípov v podnikaní. Etický a sociálny audit ako nástroj vedúci k zlepšeniu situácie. Prínosy etického a sociálneho auditu. Štyri dimenzie sociálneho auditu. Na čo sa orientuje etický audit.