Česko verzus Slovensko, ale inak - Tóth, Ján
Porovnanie výkonnosti slovenskej a českej ekonomiky. Rôzny reformný cyklus v obidvoch krajinách. Česko začalo s reformami skôr. Slovensko až za vlády Mikuláša Dzurindu. Porovnanie rastu HDP a životnej úrovne Slovenska s Českom, Poľskom a Maďarskom. Rozdiely v pohybe kurzu národnej meny k euru. Ceny v zahraničnom obchode.