Eurofondy 2007 - 2013 - Marčan, Peter
Z obsahu: Kam potečú eurofondy. Pre koho a koľko. Do zdravotníctva pôjde viac peňazí - a nielen na budovy. Znalostná ekonomika. Veda a výskum sa dostanú z vedľajšej koľaje. Únia prispeje na obnovu panelákov. Revitalizácia celých obytných zón.