Význam ekonómie a ekonomického vzdelávania pre spoločenský vývoj - Horeháj, Jozef
Vplyv ekonómie na spoločenský rozvoj. Poznatky ekonómie a ekonomiky umožňujú lepšie pochopenie i riešenie súčasných ekonomických problémov. Potreba ekonomických poznatkov v príprave odborníkov ekonomického zamerania.