Česká veřejnost a reklama - Vysekalová, Jitka
Výsledky výskumu postojov českej verejnosti k reklame v roku 2005. Výskum prebehol metódou riadených osobných rozhovorov na reprezentatívnom súbore občanov vo veku od 15 rokov. Vnímanie intezity reklamy v jednotlivých médiách. Všeobecný postoj k reklame, postoje k reklame na cigarety, alkohol, volne predajné lieky a potravinové doplnky, postoje k využívaniu erotických a sexuálnych motívov v reklame.