Spoločenská zodpovednosť firiem - skutočnosť alebo ilúzia? - Majdúchová, Helena, 1963-
Diskusia a názory o úlohe firmy v spoločnosti. Myšlienky firemnej spoločenskej zodpovednosti (Corporate social responsibility - CSR). Náhľad riaditeľov slovenských podnikov na CSR. Meranie a reporting efektívnosti vynaložených prostriedkov a investícií na interné a externé benefity. Spolupráca firiem s neziskovými organizáciami. Spoločensky zodpovedná angažovanosť predstaviteľov podnikateľského sveta.