Zvyšovanie konkurenčnej schopnosti a konkurenčnej výkonnosti slovenských podnikov v priemysle - Sršňová, Jana
Súčasná úroveň konkurenčnej schopnosti a konkurenčnej výkonnosti je determinovaná vývojom odvetví priemyslu, ktorý má rozhodujúci podiel nielen na celkovom vývoze ale i uspokojovaní požiadaviek slovenského trhu. Výsledky formovania odvetvovej štruktúry tržieb a vývozu. Vybrané ukazovatele konkurencieschopnosti odvetví slovenského priemyslu.