Biofarmy postrčili výrobcov potravín - Haluza, Ivan
Nárast biofariem na Slovensku. Dotácie z EÚ do výroby zdravších potravín priniesli záujem o ekologické poľnohospodárstvo. V poslednej dobe sa zvýšila výmera pôd obrábaných bez chémie a počet hospodárskych zvierat odchovaných na ekologicky čistých krmivách. Tauris sa pripravuje na výrobu biomäsa v dvoch fabrikách. O tom, koľko biomäsa bude Tauris vyrábať, rozhodne záujem zákazníkov.