Osobitosti marketingovej komunikácie, zameranej na seniorov - Vicen, Michal
Špecifický prístup k vybraným skupinám spotrebiteľov v rámci marketingových aktivít vo vyspelých krajinách. Vymedzenie makroskupiny seniorov. Špecifické komunikačné aktivity zamerané na hlavné zmysly - zrak, sluch, hmat - a dôsledky pre marketing. Prispôsobenie ďalších výrobkov. Marketing seniorov má budúcnosť i u nás.