Šanca presvedčiť o svojich schopnostiach - Polakovič, Ivan
Podstata personálneho lízingu. Spolupráca firiem s personálnou agentúrou. Pre koho je personálny lízing výhodný. Krátkodobé zamestnanie. Rýchle pokrytie pracovníkov pri výpadkoch personálu. Niektoré zvláštnosti práce na lízing.