Zmeny postupov účtovania v jednoduchom účtovníctve - Dobšovič, Dušan
Opatrením MF SR č. MF/26007/2005-74 z 30. novembra 2005 sa s účinnosťou od 1. 1. 2006 menia a dopĺňajú postupy účtovania pre jednoduché účtovníctvo. Novelizované ustanovenia sa použijú pri účtovaní v roku 2006 a pri spracovávaní účtovnej závierky za rok 2006.