Impact of equity market integration on cost of capital - Dolák, Pavel
Možný dopad Európskej menovej únie na náklady kapitálu firiem prístupových krajín. Možný dopad širších európskych finančných trhov na bezrizikové úrokové sadzby a prémiu za trhové riziko pre firmy z pristupujúcich krajín.